O meni

Živijo, moje ime je Lara

Po izobrazbi sem kozmetični tehnik, vendar sem, če poslušam svoje srce, s tem poklicem najverjetneje zaključila. Namreč imela sem zelo slabo izkušnjo, ko sem razkrila svojo prvo nosečnost.                               Kasneje sem se zaposlila v administraciji. V času porodniške pa sem ugotovila, da mi je delo v marketingu zelo všeč, zato že kar nekaj časa ustvarjam na tem področju. Od vodenja socialnih omrežij za različna podjetja, oblikovanja grafičnih podob za različne prireditve, koncerte, jedilnike, napovednike in podobno.

Vseeno pa je moja največja ljubezen v življenju poklic, ki mu rečemo mama. Že kot majhna deklica sem si govorila, da si želim postati mlada mamica in svojim sanjam sem očitno zelo dobro sledila. Z Denisom sva se za prvega otroka odločila dokaj hitro, v manj kot pol leta sem zanosila. Kljub temu, da se je marsikdo spraševal, kako to bo, vsakemu lahko rečem – preprosto vem da bo, in res je tako. 

Veliko punc me vpraša, kako je, je naporno? Kako uskladiti delo in tako majhno starostno razliko med otroci? Vsaki iskreno povem. Velikokrat težko, a vseeno tega nikoli ne bi zamenjala za nič na svetu. Sedaj živim najlepše obdobje svojega življenja in srčno verjamem, da nam bo vedno tako lepo, le da bomo imeli en drugega.

Education Resources