Moja zgodba

Moje ime je Lara, stara sem 24 let in sem že dobri dve leti mamica. Z Denisom imava dva sinčka, med njima je dobro leto razlike. Trenutno pa sem v pričakovanju tretjega otročka. Ja, 3under3 bo 😛

Po izobrazbi sem kozmetični tehnik, vendar sem, če poslušam svoje srce, s tem poklicem najverjetneje zaključila. Namreč imela sem zelo slabo izkušnjo, ko sem razkrila svojo prvo nosečnost.                               Kasneje sem se zaposlila v administraciji. V času porodniške pa sem ugotovila, da mi je delo v marketingu zelo všeč, zato že kar nekaj časa ustvarjam na tem področju. Od vodenja socialnih omrežij za različna podjetja, oblikovanja grafičnih podob za različne prireditve, koncerte, jedilnike, napovednike in podobno.

Vseeno pa je moja največja ljubezen v življenju poklic, ki mu rečemo mama. Že kot majhna deklica sem si govorila, da si želim postati mlada mamica in svojim sanjam sem očitno zelo dobro sledila. Z Denisom sva se za prvega otroka odločila dokaj hitro, v manj kot pol leta sem zanosila. Kljub temu, da se je marsikdo spraševal, kako to bo, vsakemu lahko rečem – preprosto vem da bo, in res je tako. 

Veliko punc me vpraša, kako je, je naporno? Kako uskladiti delo in tako majhno starostno razliko med otroci? Vsaki iskreno povem. Velikokrat težko, a vseeno tega nikoli ne bi zamenjala za nič na svetu. Sedaj živim najlepše obdobje svojega življenja in srčno verjamem, da nam bo vedno tako lepo, le da bomo imeli en drugega.

Za javni profil in osebni blog sem se odločila, ker želim z vami deliti izkušnje mojega sveta. Predvsem pa si želim, da bom s svojimi izkušnjami pripomogla tudi ostalim mamicam in mogoče kakšnemu očku. Tiste, ki pa boste to še postale pa upam, da ob mojih zapisih izgubite strahove, ki jih morda nosite v sebi. Skupaj smo in bomo močnejše !

Pozdravček iz mojega sveta ♡♡♡