Piklerjev trikotnik

Prosili ste me za mnenje in sem napisala raje blog objavo, ker je ta piklerjev trikotnik več kot vreden tega.

To je tako zelo uporabna stvar, ko vidim fanta kako z domišljijo ustvarjata čisto svojo igro. Kako spretna sta postala, sploh Mai, ki se na začetku ni upal brez moje rokice gor, sedaj suvereno pleza, se spušča, hodi in lovi ravnotežje.

Piklerjev trikotnik ni le samo za igranje, da se otroci zamotijo. Itak, je tudi za to :D, ampak je tudi odličen gibalni pripomoček, ki razvija samo motoriko. Kot pa je že znano se razum razvija skozi gibanje, inteligenca in gibanje sta povezana. Kot vožnja s kolesom, treba je prvo vse to razumeti, da se lahko spelje.

Pri otrocih, ki niso tako sigurni vase, so bolj ziheraški jim s takim pripomočkom naredimo veliko uslugo, saj lahko na domačem terenu v varnem okolju sprobavajo svoje spretnosti.

Mi smo imeli tako situacijo pri Maiu in resnično mi je žal, da si ga nismo že takrat umislili, ker ga vidim sedaj pri 2 letih, kako hitro lahko napreduje v tej smeri.

Lan je za enkrat še bolj opazovalec, ampak, ko se bo pa začel postavljati, plezati bo to za njega ena in edina igrača. Sicer je potrebno biti ves čas poleg, paziti, da ne pade, se udari – dobro je dati pod trikotnik še kakšno blazino, ki ne drsi.

Mi smo vzeli trikotnik z desko, ker mislim, da je to dodana vrednost – ala tobogan in še steza za avtomobile.

Link do našega: https://miniles.net/product/piklerjev-trikotnik/

Imate pa opcijo kupiti tudi manjšega: https://miniles.net/product/mini-piklerjev-trikotnik/

Z Maiom in sedaj z Lanom hodim v razvojno ambulanto in mi je rekla terapevtka, da tudi oni to zelo priporočajo. Je pa treba paziti kje kupiti, žal sem na facebooku zasledila, da se takih stvari loti vedno več ljudi, ki nimajo pravega znanja oz njihovi izdelki niso šli čez teste. Gre se za naše otroke, ki jim privoščimo vse najboljše in mislim, da je potrebno biti tukaj malo bolj previden.

Mi smo našega kupili pri Mini Les in smo zelo zadovoljni nad samo komunikacijo, dostavo – sploh ne morem verjeti kako hitri so.

V kolikor vas karkoli zanima glede piklerjevega trikotnika ali njih si lahko ogledate vse na spletni strani: https://miniles.net

Pozdravček in Larinega sveta ♡♡♡