Računalniška očala, tudi brez dioptrije

Hej hej,

Danes bom pisala o malo bolj drugačni temi, temi, ki ne vključuje otrok, ampak moje učke.

V naši družini sem edina, ki nima dioptrije, sem pa verjetno kar potencialna kandidatka, da jo bom enkrat vseeno dobila in posledično potrebovala očala.

Že dobro leto, odkar imam blog in Instagram, delim z vami določen procent svojega življenja. Da pa to vse delim z vami, odgovorim na vsa sporočila, komentarje, sestavljam nov content, je pa potrebnih kar nekaj ur dnevno za računalnikom in telefonom.

Zadnje mesece sem opažala, da me zvečer zelo bolijo učke, vem, da so bile utrujene, ampak se mi je kar meglilo, ko sem gledala v telefon ali računalnik.Kasneje se mi je to začelo dogajati še popoldne, zato sem se kar konkretno ustrašila, da bo še napredovalo…

Kot prvo sem se odločila, da ne bom ves dan vsega delala, ampak bom odgovarjala na sporočila le določen del dneva. Ta določen del dneva pa uporabljam še “računalniška očala”.

Zdaj se verjetno sprašujete kaj je to…To so očala, ki so primerna tudi za tiste, ki nimajo dioptrije in so veliko časa za računalnikom ali na telefonu.Imajo pa vgrajen blue blocker filter, ki vaše oči ščiti pred digitalno utrujenostjo.

Kot sem že napisala, sama nimam dioptrije, ampak tudi, če jo imate, noben problem, tudi v očala z dioptrijo se lahko vgradi filter.

Jaz sem moja očala kupila pri Moje leče, znani so predvsem po lečah, zato sem jim tudi brez problema zaupala in vedela, da bom dobila nekaj, kar mi je všeč.

Dodajam vam še link do računalniških očal: https://www.moje-lece.si/racunalniska-ocala.html 

Kar je meni pri njih najbolj všeč je, da ima velika večina očal virtualno ogledalo. To pomeni, da kliknete na to ikonco in prižgala se vam bo selfi kamera in videli boste sebe z izbrani očali. Lahko obračate obraz levo, desno, gor in dol in se vidite iz vseh kotov :).

Moj model očal: https://www.moje-lece.si/crulle-6871-c1?tryon=1.

Imajo pa tudi druge modele, barve in oblike. Upam, da sem komu pomagala do manj bolečih učk 🙂 

Pozdravček iz Larinega sveta ♡♡♡